No ens agraden massa les normes, però per a més comoditat i benefici de tots i totes, i per respecte als altres, hem de demanar-te que recordis el següent:


 1. Per higiene, no és aconsellable entrar als vestuaris ni a les aules amb menjar o beguda. No obstant, és important que t’hidratis mentres fas exercici.


 1. Per neteja, utilitza les papereres correctament. 


 1. Per seguretat, l’escola no pot fer-se responsable dels objectes perduts en les instal·lacions. Recorda que no disposem d’espai per a enmagatzemar, així que els objectes oblidats i no reclamats en un plaç de 30 dies, els donarem a una organització de beneficència. 

Per a una bona convivència:

 1. El fet d’inscriure’t implica que garantitzes la teva bona salut, que desitges mantenir i/o millorar la teva forma física i que faràs l’esforç de seguir las classes per a no retrassar la evolució del grup. 


 1. L’escola no pot assumir cap responsabilitat en casos de que estiguis incapacitat/da o prenent alguna medicació o estiguis embarassada. Consulta el teu metge sobre la conveniència de les disciplines a realitzar.


 1. En cumpliment de la llei 28/2005, del 26 de desembre, no es permet fumar en tot el recinte.

Sobre la teva salut:

 1. Per a començar a ballar. És necessari realitzar una inscripció que es formalitza molt fàcilment: aportant les dades personals amb una fotografia carnet i pagant una matrícula en efectiu a l’escola.


 1. Per a seguir ballant. Les quotes mensuals es passen a cobrar per la entitat bancària corresponent, entre l’1 i el 5 de cada mes, el que ens obliga a passar el cobrament al banc amb 10 dies d’antelació. Per tant...


 1. Per a deixar de ballar... i per a evitar-te qualsevol molèstia amb el banc. És important que ens avisis abans del dia 20 del mes. 


 1. Entenem que a la vida hi ha imprevistos (per exemple, una lesió) i que també passen fets planificats (un canvi de ciutat, un embaràs, una hospitalització…). No perdis la teva plaça. Dona’t de baixa… temporalment. Durant tres mesos et guardem el te lloc, amb la quota mensual mínima de 50€.


 1. La matrícula a Jorge Fdez-Hidalgo Estudi de Dansa implica la acceptació de totes les seves normes (encara que nos ens agradin). Confia en nosaltres i vine a conèixer el plaer de ballar.

Sobre les quotes mensuals:

Normativa